[15/09/2007]Topiel12 Jam

jezz83's picture
Postów 6
dołączył 2006-01-23

Czuły Bodziec Graficzny zaprasza na plenerowa imprezkę zakrapianą farbą
w sprayu. Od 10 do skutku w sobotę 15 września przy muzyce malujemy mur
dookoła zburzonej fabryki cukierków na Topiel 12. Kolor wychodzący z
formy ogarnie warszawskie Powiśle.
Wszelkie info dostępne na http://cbg.bzzz.net/topiel12/

paism's picture
Postów 119
dołączył 2006-02-05

Panowie, ale po takie rzeczy jak plakat to moglibyście się zgłosic do kogos kto się na tym zna, bo ten STRASZY :)

dwaesha's picture
Postów 937
dołączył 2006-01-21

no trudno się nie zgodzić :/
ps. 'najlepsi streetartowcy w Polsce malują graffiti' hehe

--

[dwaesha]

MRUFIG's picture
Postów 266
dołączył 2006-02-21

ale bieda.

Wojciechowa's picture
Postów 98
dołączył 2006-01-28

"nie rycz mała, nie rycz..."

szczym's picture
Postów 337
dołączył 2006-01-21

"najlepsi streetartowcy w Polsce malują graffiti"
chłopaki jak wam nie wstyd?

i jeszcze ten koleś na plakacie ma TAAKIE brudne łapska, jakby ich 3 tygodnie wcale niemył ;D

--

___
bzzz

mista elefant's picture
Postów 77
dołączył 2006-08-14

plakat jak plakat.

nie jest najlepszy
ale nie chodzi o to. wazne ze bedzie jumpreza!!!!!!!!!!!!!!

Pan Słoniowy

--

Pan Słoniowy

miesto's picture
Postów 188
dołączył 2006-03-05

czy to jest jam tylko dla mańkutów?

--

l'ordre regne a varsovie!
http://www.miesto.pl/ http://www.duxsux.org/

m's picture
Postów 587
dołączył 2006-01-23

czepiacie sie, bardzo dobry projekt !!! ;]

szczym's picture
Postów 337
dołączył 2006-01-21

m napisał:
czepiacie sie, bardzo dobry projekt !!! ;]

a ty znasz sie jak świńka na gwiazdach

___
bzzz

--

___
bzzz

Mięso's picture
Postów 43
dołączył 2007-04-30

no ja to tam jestem leworeczny...

http://www.fotolog.com/mieso

KaeS-CBG's picture
Postów 3
dołączył 2007-09-10

Plakat nie jest ważny. Ważna jest impreza w zajebistym miejscu!!Co do najlepszych artystów to jest rzeczą oczywistą,że nie da rady wszystkich zebrać w jednym miejscu(zabraknie masy osób,którzy powinni buć,a nie będzie)z przyczyn oczywistych!!!

paism's picture
Postów 119
dołączył 2006-02-05

jak plakat nie jest wazny? czasami jest wazniejszy (i lepszy) niz impreza :P

KaeS-CBG's picture
Postów 3
dołączył 2007-09-10

wolę smaczny cukierek w szarym papierku,niż niedobry w złocie:)o,k-nie jest wymyślny,ale przedstawienie człowieczka z puchą jak pisze coś na ścianie(banał?)zwruci uwagę szarego człowieka,i być może wpadnie on zobaczyć "wandali",któży malują po ścianach.Jest on adresowany własnie do takich min.ludzi.

matihood's picture
Postów 6
dołączył 2007-04-20

Hmm a znajdzie sie miejsce i dla mnie (do malowania of course) ? I jak tam dojechac z placu wilsona lub autobusem/tramwajem z tych rejonów ?

jezz83's picture
Postów 6
dołączył 2006-01-23

Jeśli chodzi o dojazd komunikacją miejską to busy: 102 125 150 155 160 162 174 506 do przystanku Topiel

cos_tam's picture
Postów 82
dołączył 2006-08-11

cnor's picture
Postów 101
dołączył 2006-01-23

jakby ktos mial jakies zdjecia mojego bardzo prosze

.

--

Idziemy do przodu a ten horyzont nic sie nie przybliza...

HectoR's picture
Postów 2
dołączył 2006-08-16

ja mam :P ale nie dam

jezz83's picture
Postów 6
dołączył 2006-01-23

Fotki z wynikiem imprezy dostępne w galerii CBG i do zassania. Po więcej fotek proszę się zgłaszać mailowo.
I wielkie dzięki dla tych co wpadli :)

miesto's picture
Postów 188
dołączył 2006-03-05

poziom bardziej niż marny...smutek

--

l'ordre regne a varsovie!
http://www.miesto.pl/ http://www.duxsux.org/

bacchus's picture
Postów 408
dołączył 2006-11-29

a wiec mamy niedobry cukierek w szarym papierku...

--

vel bacchus vel jurij

enoeikoz's picture
Postów 1
dołączył 2007-09-23

No cóż... Jeśli celem waszego malowania jest tylko i wyłącznie ciągłe podnosznie poziomu prac,to bylo to nawet gowno w papierku... Ale jak dla mnie byla to po prostu świetna zabawa i jeden z najlepszych jamow,jakie do tej pory byly w wwa.
Wielkie pozdro dla organizatorów. Więcej takich akcji!

paism's picture
Postów 119
dołączył 2006-02-05

enoeikoz napisał:
No cóż... Jeśli celem waszego malowania jest tylko i wyłącznie ciągłe podnosznie poziomu prac,to bylo to nawet gowno w papierku... Ale jak dla mnie byla to po prostu świetna zabawa i jeden z najlepszych jamow,jakie do tej pory byly w wwa.
Wielkie pozdro dla organizatorów. Więcej takich akcji!

ciekawe podejście. kiedyś kilka osób powiedziało mi, że graffiti to tylko zabawa, że zbyt poważnie do tego podchodzę. dziś z tego towarzystwa zostałem jedynym aktywnym malarzem, chłopaki postanowili zmienic zajęcia na 'fajniejsze' i 'dające więcej zabawy'.

rozumiem, że Twoim celem jest czerpanie jak największej przyjemności z tego co zrobiliście, ale poziom tych prac jest po prostu mocno średni.
pisanie, że był to jeden z najlepszych jamów w Warszawie jest chyba nadużyciem :) chłopaki z długim stażem mogliby skwitowac to mniej dyplomatycznie. :)

razdwatrzy's picture
Postów 1
dołączył 2007-09-26

wiecie co...czepiacie się jak cholera. Zamiast cieszyć się z tego, że któś organizuje kolejną imprezę, poświęca na to swój cenny czas i wkłada w to sporą ilość dobrych chęci, jedziecie po nim jak po psie krytykując wszystko co się da-plakat, poziom imprezy, a nawet "brudne ręce" chłopaka na plakacie...a chłopaczyna po prostu założył rękawiczki;p skoro jesteście tacy zorientowani w temacie, znacie się na rzeczy i Wasze prace są na znacznie wyższym poziomie to nie widzę przeszkód żebyście sami wzięli się do roboty i pokazali na co Was stać-zaprojektujcie plakaty, latajcie po urzędach żeby załatwić wszystkie zezwolenia, szukajcie sponsorów i pokażcie co potraficie na imprezie, którą sami zorganizujecie od A do Z, Zaprosicie sobie na nią kogo dusza zpragnie, a efekty ocenią Ci, po których dzisiaj tak skaczecie. Najłatwiej jest wszystkich zjechać samemu nic nie robiąc i nie mając pojęcia ile trzeba się nalatać zeby zrealizować taki pomysł. Życzę wszystkim owocnej pracy i trochę więcej wzajemnego wsparcia dla takich przedsięwzięc. To chyba pierwsza impreza zorganizowana przez chłopaków z CBG, prawda? Wam wszystko udaje się za pierwszym razem? ;p To świetnie:) czekam teraz na efekty Waszego geniuszu:*

--

ja

zbk's picture
Postów 42
dołączył 2007-03-14

no spoko spoko, ludzie organizuja rozne rzeczy jedne zajebiste drugie chujowe,
to ze zorganizowliscie impreze, wcale nie znaczy ze ludzi maja was calowac po stopach,
a na jakokolwiek krytyke naburmuszacie sie

KaeS-CBG's picture
Postów 3
dołączył 2007-09-10

ja byłem jednym z organizatorów tej imprezy i nie potrzebuję by ktoś mnię za to całował po stopach i nienaburmuszam się.komu się podobało to o.k komu nie także o.k. mamy zezwolenie na ścianę,jeśli ktoś będzie miał ochotę coś namalować to niech da znać(damy xero)fajnie by było ,gdyby mór "żył",bo lokalizacja jest naprawdę fajna.to tyle odemnie

bacchus's picture
Postów 408
dołączył 2006-11-29

biedni ci z CBG... w sumie należy im się respekt, może za jakiś czas, za pare lat beda lepsi od tych co teraz są lepsi od tych co teraz są gorsi... może tak być! może tak będzie.

--

vel bacchus vel jurij

Krupetto's picture
Postów 47
dołączył 2006-01-24

sciana żyje. GBR wjechali. ale akurat na najlepsze pracki ze sciany. szkoda, bo było dużo miejsca. http://www.fotolog.com/zero_signs/10113984

trashmagazine.'s picture
Postów 18
dołączył 2007-12-12

a teraz jeszcze jwp tna wtk htp gbr. kontrola nowego spotu. big up.